About su kaçak tespiti

Wiki Article

Bizi tercih ettiğinize asla pişman olmayacağınızı bilmenizi istiyor, ihtiyaç duyduğunuz her an bizlere telefon ile ulaşabileceğinizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Boğaziçi Tesisat İstanbul’da profesyonel olarak hizmet veren ve en çAlright tercih edilen firmalardan biridir.

Bu tıkanma gider borusunda su kaçağına sebep olacaktır. Bu durum ise duvarlarda nemlenme ıslaklık ve rutubete neden olur. Yağmur gider boruları gelişmiş kameralı sistemle iç kısmı kontrol edilmeli ve arızalı kırık parçanın değişimi yapılmalıdır.

​Boğaziçi Tesisat yapmış olduğu tüm tamir işlemlerine en az 1 yıl yazılı olarak GARANTİ vermektedir.

Temiz su tesisatının tamiri için kaçağın olduğu yer açılır arızalı yer kesilip ek parça konarak onarımı yapılır.

Kameralı su kaçak tespit cihazı fiyatları kamera kablosunun uzunluğuna göre farklılıklar gösterebilir. Bugun piyasada kablo uzunlukları farklı boyutlarda olan kameralı su kaçağı tespit cihazları bulunmaktadır.

Banyo tavanından akan suyun bir kaç sebebi bulunmaktadır. Maddeler halinde sıralayacak olursak:

İstanbul Su Kaçağı Tespiti ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

Parkelerde kabarma, parkelerin süpürgelik kısmında su birikintisi veya ıslaklığın olması, parkelere bastığınızda yumuşaklık hissediyor gibi durumlarda mutlaka parke altında su kaçağı vardır. Bu sonuca varıldı ise su kaçak tespiti su sızıntısının nereden geldiğine ulaşmak gerekir.

Su faturanız son su kaçağı tespit zamanlarda yüksek mi geliyor, en son gelen su faturalarınızı karşılaştırarak fiyat farkından bir analiz yapılabilir, elbette bu daire de oturan kişilerin değişmemesi durumunda geçerli bir inceleme olacaktır.

Bununla birlikte, sıradan bir cihazın kullanılması tek başına kesin sonuçlar vermeyebilir. Su kaçağı tespiti konusunda uzmanlaşmış profesyonel su kaçağı tespiti bir ekipten destek almak her zaman daha güvenilir olacaktır.

Sayın Ülkü bey, İstanbul'un tüm ilçelerine servisimiz bulunmaktadır, her katın kendine ait vanası bulunuyor mu, eğer bulunuyorsa işlemler daha hızlı yapılır, su kaçaklarını akustik dinleme cihazları ile buluyoruz, eğer pis su tesisatında bir kaçak varsa da bunu kameralı cihazlarla buluyoruz, kaçağı tespit ettikten sonra onarımın durumuna göre ekibimiz su kaçağı tespit sizlere fiyat veriyorlar, eğer sadece ufak plastik bir borudan su sızıntısı varsa one hundred-two hundred TL arasında bir onarım bedeli çıkar daha farklı bir sorun var ise uzman ekibimiz sizlere fiyat teklifini sunacaklardır.

Kameralı sistemle su kaçağı kontrolü su kaçak tespit işlemlerinde en kolay ve garantili yöntemdir kameralı tesisatçı evinize veya iş yerine geldiğinde gözle ilk konturolleri yaptıktan sonra su kaçağını kameralı cihazlarla ile kontrol eder ve sorunun yerini bulur daha sonra kameralı tesisatçı yapılacak işlemlerin listesini çıkartıp onarım işlemine su kaçağı tespiti başlar.

Bir diğer önemli nokta ise firmamız kurumsal firma olması ve elinde yeterli derecede makinelerin olmasıdır.

Report this wiki page